•  

Een weekje “rust” met CARNAVAL

Gelukkig konden we –na winterstop en afgelastingen- afgelopen weekend de draad weer oppakken. Er kon weer volop getraind en gevoetbald worden, zodat iedereen zich in zijn geliefde sport weer kon uitleven.

De mensen die zich in het feestgedruis gaan storten, kunnen zich de komende periode op een andere manier uitleven. Als deelnemer aan de karretjeskoers, lopend in de polonaise of carnavalvierend in onze eigen kantine. Het zal niemand ontgaan zijn dat er komend weekend niet gevoetbald wordt vanwege het carnavalsfeest.

Binnen onze vereniging zorgt onze actieve nevenactiviteitencommissie voor een plezierig carnavalesk samenzijn. Zowel jong als oud zijn zaterdag a.s. welkom in het clubhuis om in een uiterst gezellige (oranje)sfeer ons eigen voetbalcarnavalsfeestje te vieren.

Vanaf volgende week woensdag gaan we ons dan weer echt met sporten bezighouden en ons serieus voorbereiden op de 2e seizoenhelft. Voor de diverse senioren- en jeugdteams zijn de belangen groot. Ereplaatsen liggen in het verschiet; met hard werken (trainen) en een goede instelling komen de resultaten ongetwijfeld.

Zoals gezegd: eerst een korte onderbreking. En of je nou carnaval gaat vieren, de skiën onderbindt of lekker een paar dagen uitrust: geniet ervan!! De verslaglegging van de Krabberdonkse activiteiten is in goede handen bij de hiervoor aangestelde hoogwaardigheidsbekleders.

De redactie van de Groen Witter zal (en mag) zich hier niet in mengen. Dus hebben ook wij een legitieme reden om even een pauze in te lassen. Volgende week: geen Groen Witter. In de week van 11 februari a.s. zijn we weer present!

Terug naar het overzicht