•  

Plasmascherm in kantine

Een tijdje geleden al werd er in ons clubhuis een plasmascherm opgehangen. Het plasmascherm werd geïnstalleerd op basis van een door onze vereniging afgesloten overeenkomst met de inkooporganisatie waarbij RKVV Den Dungen is aangesloten.

Doel van het scherm is het weergeven van bewegende en vaste beelden. De reclameboodschappen die via het scherm vertoond worden brengen extra geld in het laatje voor onze club. Vooralsnog is het aanbod beperkt tot de (verplichte) landelijke reclame. Uiteraard worden ook sponsors in de gelegenheid gesteld om hun advertentie op het scherm geplaatst te krijgen. Bij de verdere installatie en opmaak van het scherm wordt er ook informatie van de voetbalclub opgenomen.

Op korte termijn zullen leden van onze commissies Communicatie (installatie van een eigen RKVV nieuwspagina) en Financiën (werven van sponsors) het gebruik van het plasmascherm verder optimaliseren.

Het ligt in de bedoeling bij thuiswedstrijden van ons eerste elftal voor de bezoekers van de kantine de ruststanden van de vierde klasse D in beeld te brengen en direct na afloop van de wedstrijd een geactualiseerde standenlijst te tonen.

En zeker op dit moment is er niks mis mee om die stand prominent in beeld te brengen. Ons eerste elftal voert voor het eerst in dit seizoen de ranglijst aan en daar hopen we nog lang van te mogen genieten. De komende twee weken staan er thuiswedstrijden op stapel. We hopen op het sportpark Jacobskamp vele bezoekers te mogen verwelkomen, die onze jongens tot steun zijn!

Terug naar het overzicht