•  

Tweemaal Den Dungen – Buren

Na de verdiende thuis overwinning op Wadenoyen staat ons 1e elftal voor de eerste keer dit seizoen fier bovenaan, op de ranglijst in de 4e klasse D. Een uitstekend resultaat en een geweldige inhaalrace die begonnen is in november heeft uiteindelijk geresulteerd in de koppositie. Een groot compliment aan onze jongens, Stef en zijn medische/technische staf die tot nu toe uitstekend werk afleveren.

Komende zondag staat opnieuw een thuiswedstrijd op het programma met als zeer lastige opponent de v.v. Buren. Ook Buren is een ploeg waartegen onze jongens het moeilijk hebben omdat ze meestal fysieke inzet combineren met veel strijd. Den Dungen is wederom gewaarschuwd want wil het deze mooie positie behouden zal er gewonnen moeten worden. Aanvang 14.30 uur

Ook het 2e elftal speelt zondag thuis tegen Emplina 2 en voor hen geld, wil men afstand nemen van de ondersten op de ranglijst, dat er 3 punten behaalt dient te worden. Weliswaar een lastige klus gezien de “dip” waarin het team even zit, maar met de beschikbare spelers zeker niet onmogelijk. Aanvang 12.00 uur

Als opwarmer tussen deze twee partijen door spelen onze E6 en de E3 van v.v. Buren een onvervalste voorwedstrijd. Onze spelertjes worden om 13.15 uur verwacht op het sportpark. Aanvang 14.45 uur.

Onze uitbaters van Clubhuis de Lange Jan hebben aangekondigd zondag tijdens de thuiswedstrijd tegen Buren voor gezellige muziek te zorgen ter opwarming van de sfeer. Daarom een oproep aan alle leden, jeugdleden, kader, ouders, sponsors en supporters om onze jongens te komen steunen in hun heroïsche strijd richting overwinning. Wij rekenen op jullie.

Commissie Nevenactiviteiten

Terug naar het overzicht