•  

Genieten van jeugdige voetballers

Eenieder van u die op zaterdag het sportpark Jacobskamp aandoet, zal kunnen beamen dat daar volop te genieten valt! Het is meer dan de moeite waard om op je gemak een van de vele jeugdwedstrijden te bezoeken.

“Op je gemak” betekent vooral rustig observeren, voor sommigen analyseren, maar bovenal in alle rust zwijgend – vooral “rustig” meelevend- toekijken hoe jeugdige Dungense voetballers zich het voetbalspel eigen maken. Het is verbazingwekkend om te zien hoe snel onze jongste voetballertjes zich ontwikkelen. Het moet onze begeleiders voldoening geven als men ziet wat een spelvreugde deze jongelingen steeds maar weer uitstralen. Bij het ochtendgloren kun je de voetbalkunsten van de pupillen aanschouwen, in de namiddag geniet je van het spel van de junioren. Opvallend veel ouders doen ons sportpark aan! Zowel onze eigen teams als de bezoekende ploegen mogen zich verheugen in voldoende supporterssteun. Het stemt ons positief dat velen de jeugdwedstrijden bezoeken!

Het sportpark Jacobskamp blijft een ontmoetingsplek voor voetballiefhebbers. Maar het is ook de plaats om lekker even bij te buurten –het onderhouden van de sociale contacten heet dat- als de kinderen hun favoriete hobby beoefenen. Wedstrijdje kijken, lekker meeleven, even napraten in ons clubhuis en dan maar weer toeleven naar het volgende weekend! Leuk toch!

Fijn dat we u in zo’n grote getale steeds weer op ons sportpark mogen begroeten. Mede namens onze jeugdspelers dank voor uw belangstelling!

Terug naar het overzicht