•  

Aankondiging Pupillenweekend 2008

Beste voetbalvrienden,

Aan het einde van dit seizoen gaan we zoals al vele jaren vertrouwd en met succes met onze D-,E- en F-pupillen een weekendje weg, om op deze manier met z’n allen het voetbalseizoen op een leuke manier af te sluiten. Een weekend met voetbal, speurtochten, buikschuiven, kussengevecht, etc … kortom, een weekend vol plezier voor iedereen!!!

We gaan dit jaar naar een vertrouwde accommodatie, namelijk kampeerboerderij “W’tjewel” (www.w-tjewel.nl) in Eersel en wel van vrijdag 23 mei tot en met zondag 25 mei 2008.

Het is nog vroeg, maar om toch zo snel mogelijk zekerheid te hebben over het aantal deelnemers, vragen we alvast jullie aandacht! Deze week zullen alle pupillen persoonlijk een inschrijfformulier krijgen wat ze uiterlijk 29 maart kunnen inleveren. En let dit jaar op: VOL=VOL.

Dit inschrijfformulier is ook vanaf de website te downloaden (via nieuws > downloads). Op dit inschrijfformulier zullen verdere details over verblijf en kosten vermeld staan.

Wij hopen ook dit jaar natuurlijk weer op een zeer groot deelnemersveld zodat het pupillenweekend ook dit jaar weer een groot succes zal worden!!!

Met vriendelijke groet,

COMMISSIE PUPILLENWEEKEND

(contactpersoon: Emil Verheijen, 06-30582340)

Meer informatie: download.php

Terug naar het overzicht