•  

Uit de bestuurskamer

Sponsorbeleidsplan

Zoals eerder aangekondigd heeft het bestuur het sponsorbeleidsplan vernieuwd. Sponsorgelden zijn een noodzakelijke aanvulling op onze inkomsten om zodoende het huishoudboekje van onze vereniging op orde te houden. Het aantal sponsorpakketten is uitgebreid zodat er een gevarieerder aanbod ontstaat voor het sponsoren van onze voetbalvereniging. De uitvoering van het sponsorbeleid wordt ter hand genomen door de sponsorcommissie, die afgescheiden wordt van de commissie Financiën. Deze organisatiewijziging (en de samenstelling van de diverse commissies) wordt opgenomen in het informatiebulletin d’n Aftrap.

Contractverlenging Hoofdsponsor

Ook onze hoofdsponsor All Communications was vereerd met het behaalde kampioenschap van Den Dungen 1. Het contract werd opgebroken en opnieuw is men bereid drie jaren lang onze vereniging financieel te steunen. Dank aan Chris van Alebeek en Ton van Roosmalen, die ervoor zorgen dat onze hoofdmacht –als kersverse derdeklasser- geheel in het nieuw gestoken wordt! In de afgelopen jaren is reeds gebleken dat All Communications een zeer betrouwbare partner is, die prima past bij onze voetbalvereniging. We zijn ervan overtuigd ook de komende jaren plezierig met onze hoofdsponsor te mogen samenwerken.

Nieuwe jeugdsponsor

Jarenlang was “d’n Halve Put” bereid door middel van een sponsorbijdrage onze jeugdafdeling extra te ondersteunen. Onder andere de coachjassen voor onze begeleiders konden hierdoor bekostigd worden. Nu het contract aan het eind van het seizoen afgelopen is, dienen wij Toine en José van Grinsven hartelijk dank te zeggen voor de bijzondere manier waarop men onze club tot steun geweest is.

In een opvolger is inmiddels voorzien. We zijn verheugd te kunnen melden dat Mark en Ton de Laat van “Installatiebedrijf de Laat, Heidebloemstraat 19 a, Schijndel bereid zijn als jeugdsponsor te willen gaan fungeren. Bij aanvang van het nieuwe seizoen zullen onze jeugdtrainers en begeleiders de bedrijfsnaam van Installatiebedrijf de Laat op een positieve manier gaan uitdragen.

Accommodatie

Mede op advies van de gemeente is het hoofdveld gerenoveerd. Er is door de WSD (die wij voor deze klus hebben ingehuurd) prima werk geleverd. De toplaag is vervangen, het veld is geëgaliseerd en het gras begint inmiddels stevig te groeien. Langs het hoofdveld komen ook twee nieuwe dug-outs te staan. De uit steen opgetrokken dug-outs hadden hun beste tijd gehad en uit veiligheidsoverwegingen achtten wij het verstandig tot vervanging over te gaan. Uiteraard anticiperen wij hierbij wel op de toekomst. Bij verhuizing kunnen de dug-outs worden gedemonteerd en gebruikt worden op het nieuwe sportpark.

Gedragscode

Wij vinden goede normen en waarden belangrijk bij onze vereniging. Om die normen en waarden na te leven hebben we in een gedragscode regels vastgelegd. Dat kunnen algemene regels zijn die voor iedereen gelden, maar ook specifieke regels voor bepaalde doelgroepen. De gedragscode die tot dusver van toepassing was, is op onderdelen aangepast en aangescherpt. Niet om het elkaar moeilijk te maken, maar vooral om op een gezellige manier samen betrokken te zijn bij onze voetbalclub. De gedragscode is in het bijzonder van belang voor leden, kaderleden en ouders van jeugdleden. In het informatiebulletin d’n Aftrap zal de gedragscode worden opgenomen, zodat alle belanghebbenden kennis kunnen nemen van het doel, de naleving en wijze van handhaving van gedragsregels bij onze club.

Terug naar het overzicht