•  

Einde van een geweldig seizoen...!!

Op 30 juni 2008 liep officieel het seizoen 2007/2008 ten einde. Een seizoen waarin opnieuw bevestigd werd, dat we het echt waarmaken om elkaar plezier te laten beleven aan onze vereniging in het algemeen en aan onze voetbalhobby in het bijzonder. Bestuur, leden, vrijwilligers, sponsors en supporters hebben in een eendrachtige samenwerking opnieuw laten zien dat het de moeite waard is op een “RKVV Den Dungen waardige manier” inhoud te geven aan het verenigingsleven. Talrijke sporters en sportminnende mensen hebben in clubverband volop kunnen genieten van hun zo geliefde (amateur) voetbalspel!

Het kampioenschap van het eerste elftal voelde voor menigeen als een kroon op het werk! Niet alleen de kampioenen genoten, maar de gehele vereniging verkeerde dagenlang in een feeststemming vanwege het behaalde succes! Een mooi resultaat dat een beloning is voor de ijver, het enthousiasme en de betrokkenheid die onze verenigingsmensen uitstralen en aan de dag leggen.

Hulde aan al diegenen die op welke manier dan ook een steentje hebben bijgedragen en er zodoende mede voor zorgen dat het seizoen 2007/2008 in zowel sportief als organisatorisch opzicht als zeer succesvol de boeken in kan. Met het uitbrengen van deze Groen Witter zijn we voorlopig toe aan het laatste clubblad. Begin september zijn we – met alweer de 38e jaargang- weer wekelijks bij u terug. Aangezien er behoefte blijft bestaan aan een papieren versie van het clubblad komen we ook in het nieuwe seizoen aan uw wensen tegemoet. Zowel via de Groen Witter als de website kunt u het Dungense voetbalnieuws volgen.

Rest ons u allen een plezierige vakantieperiode toe te wensen!

In de eerste week van september brengen we de eerste reguliere uitgave van de Groen Witter in het nieuwe seizoen uit. Zoals u de laatste jaren van ons gewend bent, zal in augustus het informatieblad d’n Aftrap verschijnen.

Terug naar het overzicht