•  

Algemene Ledenvergadering

Personen die lid zijn van een sportvereniging zullen –hoe kan het ook anders- hun lidmaatschap vooral invulling willen geven door actief bezig te zijn met hun favoriete sport. In ons geval gaat dat dan om het bedrijven van het mooie voetbalspel. Trainingen,doelpunten maken en voorkomen, voetbaltechnische hoogstandjes, combinatievoetbal, tactisch inzicht en spelbeleving zijn begrippen die bij onze voetballende leden eerder in hun brein opkomen dan de term “vergadering”.

Vergadertijgers hoeven onze voetballers ook niet te worden. Wel wordt men één keer per jaar uitgenodigd om de algemene ledenvergadering bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomst legt het bestuur verantwoording af over de manier waarop in het verenigingsjaar 2007/2008 de club bestuurlijk gerund is en wat daarvan de resultaten zijn. Samen met de leden wordt teruggeblikt, maar vooral ook vooruit gekeken om ervoor te zorgen dat de bloeiende en plezierige vereniging die we zijn, te behouden voor de toekomst.

Van harte welkom allemaal op maandag 27 oktober 2008 aanvang 20.00 uur in het clubhuis op het sportpark Jacobskamp. De officiële uitnodiging, de agenda en de notulen van de vorige vergadering zijn vorige week opgenomen in het clubblad en op de website. Het jaarverslag wordt deze week in het clubblad vermeld.

Diegenen die nu al geïnteresseerd zijn in het financieel verslag kunnen dit opvragen bij onze penningmeester.

Terug naar het overzicht