•  

De maandagmorgenploeg.

Bij het ingaan van de privatisering koos onze vereniging ervoor om een aantal uitbestede zaken in eigen beheer uit te gaan voeren en zodoende voor de vereniging financieel gewin te behalen. Daarbij ging de aandacht vooral uit naar terreinwerkzaamheden (zoals het wekelijks herstellen van speelschade), snoeiwerk (de rond de terreinen aanwezige bomen en bossen dienen kort gehouden te worden) en het opruimen van rommel (er blijven mensen die de afvalbakken niet zien…!!).

Op maandagmorgen ging een aantal vrijwilligers aan de slag om alle voorkomende werkzaamheden op te pakken en uit te voeren. Aan het begin van het seizoen was de ploeg aan uitbreiding toe. Een oud-voetballer van onze vereniging nam samen met de commissie Faciliteiten het initiatief om de maandagmorgenploeg opnieuw op de rit te zetten. En met succes!

Enkele mensen die in het verleden het ‘’veteranenteam” vormden, zijn inmiddels benaderd om op het moment dat men uit het arbeidsproces treedt voetbalvereniging Den Dungen de helpende hand toe te steken.

Dank aan de initiatiefnemer, want de respons lijkt nu al groot genoeg om de komende jaren in onze behoefte te voorzien. Inmiddels zijn al enkele krachten aan de slag en in het nieuwe jaar vindt er opnieuw instroom plaats. De maandagmorgenploeg zal gaan bestaan uit “oud-leden”. Maar uiteraard worden al deze mensen straks wel weer gewoon lid van onze club. Niet actief als voetballer, maar wel met een bijzonder binding bij onze verenging.

Welkom allemaal, succes en fijn dat jullie dit voor RKVV Den Dungen willen doen.

Terug naar het overzicht