•  

Proces/Spelregels – kledingverkoop RKVV Den Dungen.

Om de kledingverkoop in goede banen te laten lopen zijn er enkele spelregels opgesteld, zodat de gehele procedure zo transparant mogelijk is voor iedereen.

De spelregels:

1. De verkoop zal plaatsvinden in de bestuurskamer van RKVV Den Dungen.

2. Tijdens de verkoop is er de gelegenheid tot passen van de diverse artikelen. Alle maten zijn beschikbaar, maar niet van elk artikel afzonderlijk. De maatgeving van de diverse producten is generiek; een trainingsjack maat M komt dus overeen met een voetbalshirt maat M.

3. Tijdens de verkoop kan de bestelling worden opgegeven aan de aanwezige leden van de sponsorcommissie.

4. Alle bestellingen dienen contant te worden betaald tijdens de verkoop (bij voorkeur met gepast geld). Betalingen die niet direct bij de bestelling worden gedaan, kunnen nog geschieden tot zondag 2 november 14.00u. Bestellingen welke niet betaald zijn voor dit tijdstip worden niet meegenomen.

5. Zodra men de bestelling betaald heeft, ontvangt men een uitdraai van het bestelformulier wat tevens dient als afhaalbewijs.

6. De kleding uitgave zal zijn in week 48 (24 t/m 29 nov). Afhankelijk van het aantal bestellingen zal de uitgave op één of meerdere avonden plaatsvinden. Communicatie hierover zal via de Groen-Witter en website verlopen.

7. Het bestelformulier wat dient als afhaalbewijs moet worden meegebracht bij het afhalen van de bestelde artikelen.

Terug naar het overzicht