•  

Sinterklaas is in het land.

Een onderzoek van het Nederlands Centrum voor Volkscultuur heeft uitgewezen dat voor veel mensen het Sinterklaasfeest de belangrijkste traditie in het land is. Aangezien dit volksfeest zich van oudsher richt op de allerjongsten onder ons ligt het voor de hand ook voor onze kleinste voetballers hieraan aandacht te besteden.

Immers ook onze jeugdleden –in het bijzonder voetballende F-pupillen- mogen volop genieten van dit kinderfeest. Sinds enkele jaren zijn we bij onze voetbalclub gewend dat we op dit onderdeel het nuttige met het aangename verenigen.

De F-pupillen gaan op de woensdagmiddag gewoon in training, maar kunnen ondertussen toch genieten van de komst van de Sint en zijn Pieten. En natuurlijk zorgt onze uiterst actieve nevenactiviteiten commissie ook nog voor een leuke attentie en iets lekkers. Voor nadere mededelingen (o.a. aanvangstijd) over het Sintfeest op woensdagmiddag 26 november a.s. verwijzen wij u graag naar het nieuws dat de Nevenactiviteitencommissie hierover uitbrengt in clubblad en/of website.

Zo rond de tijd dat de Sint voet op Nederlandse bodem zet, zijn we meestal halverwege de competitie. Voor de senioren is er nog één speelronde uit de eerste competitiehelft af te werken op zondag 30 november a.s., terwijl een week later op de eerste zondag van december de return van de eerste competitiewedstrijd is geprogrammeerd. Voor komend weekend staat er een beker- en inhaalprogramma op de rol.

Terug naar het overzicht