•  

Verslag - Playbackavond.

Onze reporter “het Witje” schreef vorig jaar na afloop van de playbackavond: dus de ploeg die een kans wil maken op de eindoverwinning weet wat hen te doen staat. Daarmee gaf onze reporter aan waar zijn inziens er punten te behalen waren, in acts waar opvallend genoeg een man zich verkleed had in vrouwenkleren!

En zo was het want het 8 elftal had in de persoon van Mark vd Pol een geweldige act neergezet met zijn creatie als Queen. Daarmee scoorde hij zowel bij de jury alsook het publiek hoog en uiteindelijk was dat genoeg voor de eindoverwinning. Het clubhuis was omgetoverd tot een tropische jungle waarbij de temperatuur gaandeweg de avond steeds hoger opliep. Tropische sferen werden zeker bereikt en het in grote getallen opgekomen publiek vermaakte zich opperbest. Dat er binnen onze club veel playbacktalent aanwezig is werd nog maar eens bewezen en alle deelnemers haalden een zeer acceptabel niveau.

De 4-koppige jury nam deze avond geen blad voor de mond en lieten merken dat ze over een gedegen muzikale achtergrond beschikten. Dat viel soms niet goed bij de uitvoerende artiesten, vooral de creatie van Balou de Beer moest het dan ook ontgelden. Alles werd gebracht met een knipoog en glimlacht en uiteindelijk was het publiek de winnaar van deze geslaagde avond. Na lang beraad was uiteindelijk de jury eruit en eindigde het 3e elftal met hun uitvoering op de derde plaats. Het 9e elftal, gaf een staaltje samenzang ten beste en dat werd gewaardeerd met een 2e plek. De rest volgde op kleine achterstand want zoals gezegd de verschillende waren klein.

Voor de top 3 zit er nog een mooi vervolg in het verschiet. Een poging zal worden ondernomen om de beste 3 playback acts van de voetbalverenigingen SCI, Sint Michielsgestel en Den Dungen tegen elkaar uit te laten komen in een grote finale.

De eerste contacten worden gelegd en wellicht dat we in januari 2009 hier een schitterend vervolg aan kunnen geven.

Terug naar het overzicht