•  

Vol vertrouwen de tweede competitiehelft in.

Komend weekend zijn de meeste teams al weer toe aan de terugwedstrijden in het seizoen 2008/2009. De competitiestart ligt ons nog vers in het geheugen, maar toch maken we ons al weer op voor de tweede ronde. Zonder daarbij andere teams tekort te doen, gaat onze belangstelling hierbij in het bijzonder uit naar onze vaandeldragers.

Als we de stand op de ranglijst bekijken en het aantal verliespunten als uitgangspunt nemen, lijkt het gerechtvaardigd te mogen constateren dat het verblijf in de derde klasse voor de promovendus tot dusver moeizaam verloopt. Toch zien we ook nogal wat lichtpuntjes. Elke zondag zijn we getuige van leuk en bovenal sportief voetbal. Het niveau ligt een stukje hoger, maar de krachtsverhoudingen zijn gering. De trainingen van onze selectieteams verlopen voortvarend, de uitvoering op het veld wordt allengs beter, het doelgerichte spel levert zowat wekelijks doelpunten op en de sfeer in de groep is prima.

De stand op de ranglijst is echter niet rooskleurig. Een uiterst belangrijke factor in deze situatie is dan om vooral niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar vertrouwen in elkaar en in eigen kunnen te blijven behouden.

We zijn er met zijn allen van overtuigd dat vanuit die vertrouwensbasis technische staf, spelers en begeleiders de strijd aangaan om tot een beter resultaat te komen. Met steun van alle verenigingsleden en de trouwe supporters gaat ons eerste elftal vol goede moed beginnen aan de tweede reeks wedstrijden.

We wensen hen daarbij veel succes!

Terug naar het overzicht