•  

Op weg naar de winterstop.

Nog één officiële speelronde staat er geprogrammeerd in het wedstrijdschema. Zondag 14 december a.s. zijn we toe aan de dertiende speeldag om vervolgens een week later –voor zover van toepassing- beker- en inhaalwedstrijden te mogen spelen. We zijn dan al weer een heel eind gevorderd in de maand december. Binnen onze vereniging gaan trainers en begeleiders dan een winterstopprogramma afwerken. Geen officiële wedstrijden, trainingen op een lager pitje en uitwijkmogelijkheden naar zaal of kunstgras.

Zover is het echter nog niet. Onze teams hebben nog een paar weken te gaan. Volledige trainingsarbeid en een serieuze voorbereiding zijn gewenst om nog dit jaar tot goede resultaten te komen. We hopen van ganser harte dat het onze voetballers van groot tot klein gaat lukken om het kalenderjaar in sportief opzicht voorspoedig af te sluiten. Een goed begin is het halve werk zegt het spreekwoord, maar goed eindigen geeft de burger (en de voetballer) ook weer moed bij een nieuw begin!

Het is maar hoe je het bekijkt! In de aanloop naar de winterstop, tijdens de voetballoze periode en na de verplichte onderbreking staan weer diverse activiteiten gepland die meer dan de moeite waard zijn om te bezoeken.

In deze Groen Witter en op de website tref je de aanvullende informatie. Maar eerst gaan we nog een lekkere –en hopelijk succesvolle- partij voetbal spelen.

Terug naar het overzicht