•  

Laatste ronde voor de winterstop.

Deze week wordt er nog getraind en toegewerkt naar de laatste speelronde in het jaar 2008. In het weekend van 20 en 21 december mogen enkele pupillen- junioren- en seniorenteams voor het laatst in dit jaar nog even een balletje trappen. Naast eerder geannuleerde officiële competitiewedstrijden worden ook nog wat vriendschappelijke partijtjes afgewerkt, waarna we ons definitief gaan opmaken voor de feestdagen en de jaarwisseling.

Zowel in het vorige clubblad als op de website wordt uitgebreid melding gemaakt van de talrijke nevenactiviteiten die binnen onze club plaats gaan vinden. Om ook in de minder voetbalintensieve periode zinvol inhoud te geven aan het verenigingsleven zijn er verschillende activiteiten gepland waarin we elkaar op een sportieve, ontspannen en ongedwongen manier kunnen ontmoeten. Na die ene speelronde die we nu dus nog voor de boeg hebben, brengen wij ook het laatste clubblad in het jaar 2008 uit. Ook de redactie gaat even met reces. Het spreekt voor zich dat we u van incidentele gebeurtenissen via onze website op de hoogte houden. De vaste inzenders van kopie worden verzocht om hun nieuwsberichten die betrekking hebben op komend voetbalweekend en de periode van 22 december 2008 tot en met 18 januari 2009 op te laten nemen in Groen Witter no 17 van volgende week.

De medewerkers van de Commissie Communicatie zullen er alles aan doen u ook in de overgang van het oude naar het nieuwe jaar zo uitgebreid mogelijk te voorzien van het Dungense Voetbalnieuws.

Terug naar het overzicht