•  

Kerstborrel……………Kerstmutsje op – kerstmutsje af.

Wat een grandioze avond was het, was u er niet bij, jammer dan. In een in Kerstsfeer omgetoverd clubhuis werd de laatste trainingsavond van het jaar feestelijk afgesloten. Omdat het ook het laatste optreden was van Leon en Sjors als uitbaters van het clubhuis kreeg de avond een extra tintje. Allereerst werden de heren en dames ontvangen door de charmante Kerstassistentes met glühwein, Kerstbrood en Kerstkrans. Omstreeks 22.00 uur toen de stemming er al goed inzat kwam de Kerstman en een kleinere uitgave hoogstpersoonlijk het clubhuis controleren. Omdat alle Kerstmutsen verkocht waren kwam de oude bejaarde man met het idee om dan maar handdoeken te verkopen en werd de quiz voor enkele aanwezigen handdoekje op - handdoekje af.

Een power-point presentatie met moeilijke vragen en mooie filmfragmenten werd moeiteloos afgeraffeld en na een slopende ronde van 183 vragen bleven er nog 3 wijsneuzen over namelijk: Bert van Kaathoven, Hemke vd Aa en Martijn Blom. Winnaar werd uiteindelijk Hemke vd Aa. De Kerstman bleek achteraf een dubieuze rol te hebben gespeeld in de uitslag en daarom zal op hoger niveau besproken worden of deze Kerstman volgend jaar nog wel in functie kan zijn? Een geval van principes!

Na de quizronde was het de beurt aan onze voorzitter Mari van Grinsven, die Leon, Sjors en Dianne hartelijk bedankten voor hun geweldige inzet, hun bijdrage in verbetering van de sfeer maar vooral mbt de metamorfose van het clubhuis. Namens alle aanwezigen daarom nogmaals bedankt.

Het in groten getale opgekomen clubpubliek vermaakte zich daarna nog opperbest en het is nog heel laat onrustig geweest in het sfeervolle clubhuis.

Terug naar het overzicht