•  

Uitslag activiteiten winterstop.

Tijdens de winterstop heeft de commissie Nevenactiviteiten diverse evenementen georganiseerd.

Zaalvoetbaltoernooi 29 en 30 december 2008

Twee dagen lang is Sporthal de Misse het domein geweest van onze voetbalvereniging. In een groots opgezet toernooi werden in maar liefst 12 verschillende categorieën een groot aantal voetbalwedstrijden afgewerkt in een vlot tempo. Tijdens het verloop van het toernooi waren er voldoende enthousiaste leiders - trainers aanwezig om de wedstrijden te begeleiden en daarvoor dank. Nieuw dit jaar was de latere starttijd van 11.00 uur met het zaalvoetbaltoernooi. Ook de seniorenleden en selectiespelers waren voor het eerst weer van de partij en zij mochten hun voetbalkunsten vertonen tussen 18.00 en 21.00 uur.

Maar liefst 261 actieve deelnemers mochten we deze 2 dagen begroeten. Een geweldig aantal waar we trots op zijn. Hieronder het overzicht van de winnaars in de verschillende categorieën:

Maandag 29 december

Aanvang 11.00 uur Winnaars D pupillen

Niek Minkels, Tjeerd van Kessel, Willem vd Aa, Alex Rohmes, Pim de Laat, Bas Langenhuysen.

31 deelnemers

Aanvang 13.00 uur Winnaars C – junioren

Kay vd Boogaard, Tim Roefs, Mathijs Gerritsen, Lennart v Oosterhoud, Yannic Reynders

15 deelnemers

Aanvang 15.00 uur Winnaars B – junioren

Rick Roefs, Yoeri van grinsven, Hein Verhaegen, Tom Cooijmans, Kadir Kromodikoa, Brian vd Steen

22 deelnemers

Aanvang 16.30 uur Winnaars A junioren

Dennis vd Donk, Bart Flaman, Roel van Bakel, Paul vd Heuvel, Jeroen Pol, Rick vd Dungen

29 deelnemers

Aanvang 18.00 uur Winnaars Lagere senioren

Mari Sterks, Danny vd Doelen, Jeroen Mol, Koen vd Westelaken, Laurens Sijsenaar, Marcel vd Heijden

29 deelnemers

Aanvang 19.30 uur Winnaars Selectie

Brian vd Steen, Ted van Lokven, Daan van Grinsven, Ruud van Berkel, Pim de Kok

29 deelnemers

Dinsdag 30 december

Aanvang 11.00 uur Winnaars mini’s 1-2

Chris Legiers, Noud van Santvoort, Evan vd Doelen, Jasper Mol, Tijn van Rijswijk.

13 deelnemers

Aanvang 12.00 uur Winnaars F3 t/m F5

Willen Voets, Bob vd Steen, Enrico Cooijmans, Stijn van Grinsven, Nick Leenheers, Xander Diepens

16 deelnemers

Aanvang 13.00 uur Winnaars F1 – F2

Bjorn de Kort, Jurre Vesters, Inge Smits, Daan vd Boogaard, Marnix Minkels.

15 deelnemers

Aanvang 14.00 uur Winnaars E4 t/m E7

Luc Brus, Daryl Broeren, Alysha Goossens, Martijn van Oostrom, Lizanne van Oorschot, Tom vd Boogaard, Luuk vd Westelaken

19 deelnemers

Aanvang 15.30 uur Winnaars E1 t/m E3

Lars van Nieuwburg, Jason Pijnappels, Jens van Loon, Ben van Heijnsbergen, Jardi Bleekwilder, Bas van Alebeek.

21 deelnemers

Aanvang 17.00 uur Winnaars Jeugdleiders

Walther van Loon, Bas vd Veerdonk, Geert Mutsaars jr., Willie van Hout, Rick vd Dungen.

22 deelnemers

De geluiden die we hebben opgevangen waren zeer positief en daarom zal dit zaaltoernooi in deze opzet zeker voorgezet gaan worden. Ter afsluiting na 2 dagen zaalvoetbal het traditionele jeugdleiders onderonsje wat daarna gezellig is afgesloten in het clubhuis van sporthal De Misse.

Dank aan Bas en Theo voor hun inzet beide dagen.

John van de Donk gekozen tot Sportman van het jaar 2008.

Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie is John van de Donk, gekozen tot sportman van het jaar 2008. De vele aanwezigen mochten bij binnenkomst hun stem uitbrengen op de drie genomineerden Bart Tibosch, Guido Harms en John van de Donk. In totaal waren er via de mail 7 namen van kandidaten voorgedragen. Omdat bovengenoemd 3-tal meerdere keren waren voorgedragen was het voor de commissie niet moeilijk om te komen tot een zgn top 3. Met het publiceren van de criteria, kwam de commissie al snel tot de conclusie dat het daarmee een aantal oud gediende uitsloot. Daarop is toen besloten de criteria aan te passen om zodoende meer recht te doen aan allen die de club in het verleden hebben vertegenwoordigd. Vooraf is er overleg geweest met Jeanne van Vessem en zij gaf te kennen het zeer te waarderen dat de naam van Theo aan de sportman/ vrouw verkiezing van het jaar verbonden is. Voorzitter Mari van Grinsven maakte omstreeks 16.00 uur de winnaar bekend. John van de Donk kreeg bloemen en het bijbehorende bronzen beeld "de Theo van Vessem trofee" uitgereikt.

John van de Donk, geboren 16 mei 1963, (45)

Huidige functie: Commissie Voetbalzaken keepers, hoofd keepers opleidingen, trainer van selectie – jeugdkeepers, lid technische staf selectie. John heeft een enorme staat van dienst opgebouwd als keeper in Den Dungen 1e. Specialiteit: sterk meevoetballende keeper en sterk op de lijn. Na zijn actieve voetbalcarrière, keeperstrainer geworden van de selectiekeepers, eerst als assistent, later heeft John het overgenomen van Theo van Vessem. Minstens 2 keer in de week is hij actief op het voetbalveld. Sympathieke uitstraling, plezierig in de omgang, een groot voorbeeld voor anderen, met het groen – witte hart op de juiste plaats.

Met het vernoemen van deze sportprijs naar de overleden clubman eert RKVV Den Dungen een groot mens. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie zal het uitreiken van de sportman/ vrouw verkiezing een jaarlijks terugkerende activiteit worden. John van harte proficiat.

Pokertoernooi A-B-C jeugd zaterdag 10 januari ’09

In verband met de slechte weersomstandigheden deze middag geen voetbal maar pokeren. In een gezellig vol clubhuis werd aan 5 pokertafels door maar liefst 44 deelnemers gestreden voor de hoogste eer. De organisatie had deze keer voor een andere opzet gekozen en na een lange eerste speelronde plaatsten de beste nummers 1 en 2 van iedere pokertafel zich voor de finale. Om de spanning erin te houden voor de overige deelnemers waren er ook tafels gereserveerd voor de beste nummers 3, 4, 5 en overige.

Na opnieuw een spannende speelronde kon de balans worden opgemaakt en waren de winnaars bekend.

Finale Tafel

1e Joran van Roosmalen

2e Piet Mutsaars

3e Marcel Ondersteijn

Winnaar tafel beste 3e = Nick Spierings

Winnaar tafel beste 4e = Bas vd Veerdonk

Winnaar tafel beste 5e = Jasper vd Koevering

Al met al was het een leuk alternatief programma waarbij jeugdleden en leiders /trainers zich in een ontspannen sfeertje prima hebben vermaakt.

Zwemmen Tongelreep

Een zeer grote rkvv delegatie van maar liefst 110 deelnemers inclusief leiding vertrokken deze zaterdagochtend opgetogen naar het enige Brabantse Zwemparadijs Tongelreep te Eindhoven. Omstreeks 10.15 uur namen onze jeugdspelers van de E en D pupillen bezit van het subtropische zwembad en hebben de regie die dag niet meer uit handen gegeven. De groep heeft zich prima vermaakt, alsook het in groten getale aanwezige jeugdkader. Hoofd badmeester Emil was tevreden over het verloop van de dag en hij voelde zich daarna “financieel” een stuk lichter toen hij moe maar voldaan huiswaarts keerde. Emil bedankt

Hemelrijk

Onze mini’s en F-spelertjes vertrokken op hetzelfde tijdstip naar Volkel om alweer voor de vijfde keer een bezoek te brengen aan het speelparadijs Hemelrijk. Maar liefst 64 deelnemers telde de groep en eenmaal aangekomen in de verwarmde speelhal was er geen houden meer aan. De kinderen vermaakte zich opperbest en omstreeks het middaguur zat de gehele groep buiten in de sneeuwzon gezellig een ijsje te eten. Omstreeks 14.30 uur werd de schade opgemaakt. Met slecht 2 kleine bulten rijker keerde de groep voldaan huiswaarts. De beide dames Rita en Jeannette waren tevreden en kunnen terugzien op een erg gezellige dag.

Rita en Jeannette bedankt namens alle kinderen.

Commissie Nevenactiviteiten

Terug naar het overzicht