•  

Aan de slag in het nieuwe jaar!

Dit keer dekte de term “winterstop”de lading! Bij de overgang van het oude naar het nieuwe jaar daalden de temperaturen, werd het zuiden van het land bedekt met een sneeuwlaag en konden de schaatsijzers uit het vet. Het was voor even weer ouderwets winter. Dat betekende dat er in de ingelaste winterpauze niet alleen veel plezier beleefd kon worden aan alle bij onze vereniging georganiseerde activiteiten, maar ook aan de ijssport.

Op dit moment is de schaatspret op natuurijs weer over en zo langzaam aan gaan we de gedwongen zaalvoetbaltrainingen weer vervangen door het echte veldwerk. We zitten –vanwege het nog kwakkelende weer- weliswaar nog in een overgangsperiode, maar het kriebelt wel om de herstart te gaan maken. IJs en weder dienende zal komend weekend de bal in het amateurvoetbal weer gaan rollen. Zowel bij onze jeugd als bij de senioren zijn de programma’s weer ingeboekt en wordt uitgekeken naar het restant van de competitie. En iedereen bij RKVV Den Dungen doet dat door eendrachtig te gaan strijden om een goede afloop. Spelers en begeleiders veel succes!

Ook al werd er even niet gevoetbald, onze voetbalorganisatie draaide gewoon door. Zo vonden er onder andere voorbereidingen plaats voor de sponsoravond die op vrijdag a.s. gehouden wordt. Op deze avond wordt dank gebracht aan onze groep trouwe sponsors en er vindt een introductie plaats van het vernieuwde sponsorbeleidsplan. Sponsors dragen er toe bij dat al onze teams in een prachtige outfit kan spelen, dat we de benodigde voetbalmaterialen kunnen aanschaffen en de contributie op een aanvaardbaar niveau kunnen houden.

Ook vanaf deze plaats zeggen we dank aan alle sponsors die onze vereniging een warm hart toedragen.

Terug naar het overzicht