•  

Voorbeschouwing SVSSS.

De nederlaag afgelopen zondag van het eerste elftal is hard aangekomen. Opnieuw verlies tegen een gelijkwaardige tegenstander is moeilijk te accepteren. Op dit moment is de competitie voor onze jongens van Den Dungen 1 in een zeer belangrijke fase beland. De komende weken zijn dan ook cruciaal en er moeten punten gepakt gaan worden. Komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen SVSSS 1 uit Udenhout op het programma. Udenhout heeft 5 punten meer dan Den Dungen maar staat ook in de gevarenzone. De nr 10 moet zich namelijk gaan richten op de nacompetitie en dus wordt het een 6 punten wedstrijd. Bij winst wordt het gat gedicht en is er weer hoop. Bij verlies …………..

Momenteel raken de meeste jongens fit en beschikken we binnenkort weer over een brede selectie. Dat geeft moed en hopelijk bied dat ook weer meer perspectief. Het zelfvertrouwen kan komende zondag opgekrikt gaan worden bij winst en daarom kunnen onze jongens uw steun zeer goed gebruiken.

Het tweede elftal heeft afgelopen zondag jammerlijk verloren en het heeft de laatste 3 competitie wedstrijden teveel punten verspeeld. Door deze resultaten zakt men weg uit de kopgroep. Het team is nu afhankelijk geworden van andere ploegen en er mogen geen punten meer verspeeld worden. Zondag staat de thuiswedstrijd tegen RKDVC 5 uit Drunen op het programma. Een geduchte tegenstander met zeer veel routine in de ploeg, waar onze jongens het vaak erg lastig tegen hebben. Wederom kunnen we stellen dat het daarom een interessante zondag gaat worden, met hopelijk een goede afloop voor onze groen-witte elftallen.

Als jeugd voorwedstrijd staat de ontmoeting Den Dungen F1 – SVSSS F1 op het programma. Onze F1 spelertjes worden om 13.00 uur verwacht en de aanvang van de wedstrijd is gesteld op 13.20 uur. Kortom er is weer van alles te beleven komende zondag en het wordt gegarandeerd een spannende middag. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar…….

Terug naar het overzicht