•

TEC - Den Dungen 6-0 (5-0)

Den Dungen ging zondag met maar liefst 6-0 onderuit bij TEC. De ploeg uit Tiel was duidelijk een maatje te groot. Met de rust stond het al 5-0.

TEC vond het wel goed maar de gasten zorgden nauwelijks voor gevaar. Vanaf elf meter was het Bodoul die in de 89ste minuut ook zijn tweede strafschop wist te benutten en voor de 6-0 eindstand zorgde. Na de wedstrijd was Den Dungen-trainer Jan van Grinsven duidelijk in zijn commentaar. "We zijn volledig overklast. In de eerste helft waren we volledig kansloos. Na rust heb ik wat omzetting gedaan en ging het tempo logischerwijs omlaag. Toch wisten we nauwelijks kansen te creëren." Komende zondag krijgt Den Dungen tegen Wilhelmina op papier een fijne tegenstander om deze pijnlijke nederlaag weg te spoelen.

bron: website Brabants Dagblad