•  

Gezellig avondje voor de dames.

We kunnen er niet omheen. Onze Dungense voetbalvereniging is en blijft een mannenbolwerk. Het merendeel van de voetballende Dungense dames heeft zich verenigd in DVC en dat is (nog) een aparte vereniging. Toch kiest ook een enkel meisje ervoor bij onze jeugd actief te zijn en daar zijn we best trots op bij onze vereniging. Uiteraard hebben we ook in onze begeleiding en in de diverse commissies een aantal dames en dat is een goede zaak. Behalve hardwerkend en plichtsgetrouw zijn het allen vrijwilligers met een redelijke nuchtere kijk op de gang van zaken waarmee een goed tegenwicht wordt geboden aan al die mannelijke voetbalkenners. Naast onze vrouwelijke leden zijn er voorts nogal wat dames bij onze club betrokken als supporter of ouder. Voor alle dames die op een of andere manier binding hebben met onze voetbalvereniging wordt er vrijdag a.s. een gezellig avondje georganiseerd.

Onze selectie heeft zich samen met een tweetal bedrijven (dank voor jullie medewerking!) ingespannen om er iets leuks van te maken. U leest er meer over in de aankondiging onder Lady’s Fashion Night Modeshow.

Wij wensen u allen een gezellige bijeenkomst toe.

Na het damesavondje op vrijdag mogen de heren senioren zondag a.s. een inhaalprogramma afwerken. Net als bij de jeugd komt het merendeel van de teams in actie. Uiteraard zijn ook alle dames op zaterdag en zondag weer welkom om de jongens en heren aan te moedigen en een bezoekje te brengen aan ons gezellige clubhuis.

Terug naar het overzicht