•  

Voorbeschouwing Den Dungen 1 - SVSSS 1

Den Dungen 1 heeft met de verdiende overwinning op Wilhelmina goede zaken gedaan. Met nog 5 wedstrijden te spelen kan het nog alle kanten op, maar we gaan ons richten op de 9e positie op de ranglijst. Die plaats geeft namelijk recht op klasse behoud waar de nr. 10 moet strijden in een promotie/ degradatiepoule en de nr. 11- 12 rechtstreeks degraderen.

Komende zondag kan een harde tik uitgedeeld gaan worden aan concurrent SVSSS. Door te winnen komt Den Dungen 1 gelijk in punten en hopelijk geeft dat onze jongens voor de komende reeks meer zelfvertrouwen en vleugels. Het zal niet makkelijk worden maar met de steun van onze 12e man (publiek) moet het gaan lukken!

Het 2e elftal moet zondag tegen de verrassende koploper RKDVC 5. Omdat de top zeer dicht bij elkaar zit is er nog van alles mogelijk. DD2 krijgt bij winst weer kansen en met 2 inhaalduels te gaan is er nog niets beslist. Een overwinning zondag is daarbij wel nodig om mee te kunnen blijven doen tot het laatst om de prijzen. Succes toegewenst.

Als voorwedstrijd deze dag staat een onderling treffen gepland tussen onze F1 en de F1 van SVSSS. Aanvang wedstrijd 13.15 uur. Spelertjes en leiding worden om 13.00 uur verwacht op het sportpark. Dit alles zal muziekaal worden ondersteund door DJ Passie en Geertje Jr. u bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

Terug naar het overzicht