•  

Lady’s Fashion Night overweldigend!

Dit schitterende initiatief van de technische staf selectie is een groot succes geworden. Een uitverkocht clubhuis, selectiespelers, kantinepersoneel en jeugdleden, 34 in totaal betraden allen de catwalk en met groot enthousiasme. Regelmatig kreeg men de handen op elkaar van het vele vrouwelijke publiek. Onder een strakke regie van Dennie (Passie) werd een 2,5 uur durende modeshow aan elkaar gepraat en perfect muziekaal ondersteunt met achter de knoppen Martijn en Jo. Achter de coulissen was het een drukte van jewelste, de spanning in het begin te snijden, maar eenmaal op de catwalk viel er een last van vele schouders. Claudia Kastelijn en Dinie v.d. Voort, van ClaudiaBodyFashion en DIJAFashion, hadden een mooie zomercollectie samengesteld die ze gaarne presenteerden aan het aanwezige, voornamelijk vrouwelijke publiek.

Een stijlvol ontvangst door selectiespelers, over de rode loper, met champagne en een strenge kaartcontrole door de beveiliging (Jan en Marco) waren de eerste kennismakingen buiten. Eenmaal binnen werden de dames op hun wenken bediend door de andere selectiespelers. Onder de bezielende leiding van gastvrouw Elly werden de boys aangestuurd en ontstond er een voortreffelijke ambiance.

De jeugd mocht “de spits afbijten” en na een aarzelend begin kwam de modeshow pas goed op gang. Hoogtepunt deze avond waren het vrouwelijke showdansnummer, de lingeriemode en de bruidscollectie geshowd door Ted en Lieke. Het moet gezegd, velen hebben talent en een aantal selectiespelers lopen a.s. woensdag opnieuw over de catwalk tijdens een andere modeshow. Zo zie je maar dat het snel kan gaan en blijkt dat de mentale peptalk van Ruud niet voor niks is geweest. Wellicht dat de heren nu van zijn commerciële activiteiten en diensten gebruik gaan maken als zich nog meer van zulke schnabbels aandienen.

De show eindigden rond 23.15 uur met een grootse finale van alle toppers, tussendoor hadden de Tobbers de pauze opgevuld met een onvervalste Tobbers medley. Berry kreeg daarbij vele handen op elkaar en zelfs enkele dames op de catwalk. Voor alle dames waren er na afloop leuke attentie’s, beschikbaar gesteld door de 2 Dungense modezaken. De afterparty was daarna gezellig en duurde nog tot in de kleine uurtjes.

De organisatie: Claudia, Dinie, Elly, Dennie, Ruud, Jan, Theo en alle selectiespelers kunnen trots zijn op een zeer geslaagde avond, want men kreeg na afloop louter complimenten.

Terug naar het overzicht