•  

Eindsprint

Daar waar ons eerste elftal vorig jaar rond deze tijd gewikkeld was in een promotiestrijd, gaan we nu belangrijke weken tegemoet om een poging te doen ook volgend seizoen nog in de derde klasse te spelen. Met twee opeenvolgende overwinningen is een belangrijke stap gezet. Deze winstpartijen zullen onze spelersgroep zelfvertrouwen geven. De technische staf doet er elke week alles aan om onze hoofdmacht goed voorbereid aan de wedstrijd te laten beginnen. Het is van groot belang dat spelers en begeleiders het juiste gevoel houden bij het ingaan van een wedstrijd. Dat goede gevoel ontstaat op de trainingen, in de wedstrijdbesprekingen en door onderling elkaar te motiveren. Alleen een goed gevoel is uiteraard niet voldoende. Alles staat en valt met de inzet en de beleving die spelers tijdens wedstrijden aan de dag leggen.

In dat verband zijn we zeer verheugd te mogen constateren dat alle betrokkenen bij onze vereniging zich bewust zijn van de penibele situatie. Verliezen hoort bij de sport. Je als sportman in een vroeg stadium al neerleggen bij een negatief resultaat druist in tegen een sportieve en ambitieuze instelling. Bij onze voetbalclub houden we ervan de dingen goed te doen en kwaliteit te leveren. Als je zaken goed regelt en met inzet brengt, beleef je nog meer voldoening aan je vrijetijdsbesteding. Zo denkt men er binnen onze selectie ook over en dus gaan we ons opmaken voor een echte eindsprint. Met vertrouwen in elkaar en door net een stapje meer te zetten gaat ons eerste elftal eensgezind aan de klus beginnen.

Wij wensen de manschappen daarbij veel succes en hopen van ganser harte dat – we zijn het inmiddels gewend- heel veel supporters hen daarbij positief blijven steunen.

Terug naar het overzicht