•  

Tussen Pasen en Pinksteren.

Tussen de kerkelijke feesten Pasen –dat werd afgelopen weekend gevierd- en Pinksteren (zondag 31 mei en maandag 1 juni) ligt de periode waarin zich binnen onze vereniging de laatste activiteiten van het seizoen gaan voltrekken.

Op voetbalgebied zullen teams zich gaan opmaken voor de aanloop naar een ereplaats en wie weet een kampioenschap. Diegenen die gaan proberen het vege lijf te redden, bereiden zich in de rest van de maand april met meer dan gemiddelde inzet voor op het ultieme duel. De aandachtfunctionarissen voor de verschillende doelgroepen (senioren, junioren, pupillen) en de wedstrijdsecretarissen houden ongetwijfeld de ontwikkelingen scherp in de gaten; zij zullen ons op alle fronten van de belangrijkste informatie voorzien. Via het clubblad en de website proberen wij de teams die nog een kansje maken eens extra op te peppen en onze voetballers waarvoor degradatie dreigt een hart onder de riem te steken. Uiteindelijk zal hun eigen inzet en inbreng (samen met die van de trouwe supporters) de doorslag geven. In mei gaan de jeugdteams zich weer voorbereiden op alweer een nieuw voetbalseizoen. Dus voetballend komen onze leden de komende weken aardig aan bod.

Ook op andere fronten volop actie bij onze voetbalclub. We kondigden al een kaderavond (27 april 2009 aanvang 20.00 uur, uitnodigingen volgen deze week) en de traditionele Koninginnedagactiviteiten (waaronder gehandicaptenvoetbal) aan voor de maand april. In mei –naast enkele leuke initiatieven op voetbalgebied- ook het pupillenweekend en de vrijwilligersmiddag. Binnenkort meer hierover.

Maar eerst gaan we ons weer opmaken voor een aantal spannende en hopelijk succesvolle voetbalduels.

Terug naar het overzicht