•  

Het wordt spannend!

Met nog twee wedstrijden te gaan, zal onze hoofdmacht alles uit de kast moeten halen om ervoor te zorgen dat we ook volgend seizoen met ons eerste elftal nog in de derde klasse uitkomen. We zijn er met zijn allen van overtuigd dat het tal van voordelen oplevert als we ons op dit niveau kunnen handhaven. Weliswaar werd er vaker verloren dan gewonnen, maar we spelen in een uiterst plezierige competitie. Mooie tegenstanders, fijne ambiance, veel supporters op de been, prettige verenigingen in de omgang, in het algemeen goede scheidsrechters en kwalitatief beter voetbal.

Of RKVV Den Dungen de derde klasse waardig is, zal de laatste twee wedstrijden niet alleen van mooi voetbal afhangen. Het zal wel degelijk en efficiënt moeten zijn wat er op de mat gelegd gaat worden. De juiste instelling gecombineerd met een tomeloze inzet is een goed eindresultaat (er wordt minimaal ingezet op klassenbehoud) wellicht nog haalbaar. Hoe dan ook, het wordt een spannende aangelegenheid. Onze mannen zijn genoodzaakt tot twee keer toe de volle winst te pakken om in ieder geval niet rechtstreeks een treetje lager te duikelen en zodoende misschien ook nog de nacompetitie te ontlopen.

We schreven het al eerder: ook in mindere tijden moeten we vertrouwen in elkaar houden en positief ingesteld blijven. We gaan allemaal geweldig ons best doen voor een goede afloop. Meer kunnen we niet doen! Succes!

Terug naar het overzicht