•  

MET DANK AAN ONZE SPONSORS.

Ook in het seizoen 2009/2010 wordt door middel van sponsoring een belangrijke bijdrage geleverd aan de Dungense voetbalsport in het algemeen en aan een gezonde financiële huishouding van onze vereniging in het bijzonder. Door de betrokkenheid van ondernemingen, instellingen en andere begunstigers kan de voetbalvereniging alle teams voorzien van wedstrijdkleding en de nodige voetbalmaterialen. Bovendien worden er door sponsoring mogelijkheden gecreëerd om naast het voetbal ook nog tal van andere activiteiten te organiseren hetgeen de levendigheid van de club ten goede komt.

RKVV Den Dungen mag zich verheugen in talrijke sponsors die onze club een warm hart toedragen en onze leden dat steuntje in de rug van harte gunnen. Daar zijn we hen dankbaar voor. We hopen in het nieuwe seizoen vele sponsors op het sportpark te mogen ontmoeten, zodat ze zelf kunnen ervaren dat de voetbalsport leeft binnen Den Dungen en dat hun naam op gepaste wijze wordt uitgedragen.

Vanaf komend weekend zijn al onze teams in de competitie actief en zal ons eerste elftal op zondag 13 september a.s. de eerste thuiswedstrijd spelen. Er zal op die dag extra aandacht uitgaan naar hoofdsponsor All Communications, waarvan de naam prijkt op de shirts van de spelers van onze hoofdmacht.

Terug naar het overzicht