•  

FEESTELIJKE START OP JACOBSKAMP.

Inmiddels zijn al onze Dungense teams gestart met de competitie van het seizoen 2009/2010. Ook dit keer zal gaan blijken dat het voor het ene team allemaal soepeler en gemakkelijker zal gaan dan voor het andere. We weten het: winnen en verliezen horen allebei bij de sport! Ook bij tegenslag blijven we de zaken positief benaderen, zodat plezier beleefd kan worden aan de voetbalhobby. Er staan bij onze club veel gemotiveerde vrijwilligers klaar om hiervoor de voorwaarden te creëren.

De mannen van de selectie hadden hun openingswedstrijd al achter de rug, maar presenteerden zich afgelopen zondag voor het eerst voor eigen publiek. Er was volop bedrijvigheid op en rond de velden. De sportieve prestaties (zowel Den Dungen 1 als 2 boekten een mooie overwinning!) voerden de boventoon, maar niet onvermeld mag blijven dat de Supportersclub een nieuwe activiteit (“latje trappen”) opzette, de sponsorcommissie het startsein gaf voor de doelpuntenactie en de sponsors van de selectie hun handtekeningen plaatsen onder een contract waar de vereniging mee verguld is. Ook de pupil van de week kwam weer opdraven en een aantal jongelingen beleefden plezier aan de voorwedstrijd en de begeleiding van de eerste elftalspelers.

We mochten deze succesvolle dag afsluiten in de kantine waar we -samen met het jubilerend echtpaar dat ons clubhuis beheerd- een feestje mochten bouwen. En zo beleefden velen een sfeervolle en feestelijke dag op Jacobskamp!

Terug naar het overzicht