•  

GENIETEN VAN JEUGDVOETBAL.

Wie op zaterdag het sportpark Jacobskamp bezoekt, weet dat daar in een bijzondere ambiance genoten kan worden. Voetballen is voor heel veel mensen een prachtige hobby. Voetbal spelen, kijken of er op een of andere manier bij betrokken zijn, levert mensen ook plezier op. Zoals op zaterdag als onze jeugdspelers in competitieverband hun wedstrijden afwerken. Voor maar liefst 23 jeugdteams worden de zaken zo geregeld dat ook (of misschien wel vooral!) jongeren in de leeftijd van 5 tot en met 18 op een fijne manier hun favoriete sport kunnen bedrijven. We zijn er bij onze club best trots op dat al die teams goed getraind en begeleid worden door zeer gemotiveerde vrijwilligers.

Ook al onze jeugdspelers spelen in een prachtig Groen Wit clubtenue (met dank aan onze kledingsponsors!) en mogen net als “de grote jongens” gebruik maken van het hoofdveld! Op zaterdagmorgen voetballen de allerkleinsten met het gevoel volleerde profs te zijn. Na de mini’s en de E en de F spelen de D-pupillen (deze maken gebruik van een groot speelveld) hun partij en dan kan de kijker geboeid raken door het soms mooie voetbal dat deze jongelingen spelen.

Op zaterdagmiddag komen de junioren in actie. Onze C-B- en A-junioren spelen vaak al volgens een bepaald systeem, maar worden toch vooral opgeleid om in teamverband op een sportieve en plezierige manier een wedstrijdje winnend af te sluiten. Met bezieling en inzet wordt er gespeeld!

Het is zeer de moeite waard eens te komen genieten van de jeugdwedstrijden.

Terug naar het overzicht