•  

Wedstrijd van de week.

De beste manier om de naam van je vereniging positief in het nieuws te brengen is op een faire manier prestaties te leveren! Dat klinkt eenvoudig, maar is vaak toch een hele opgave. Gelukkig hebben we bij onze voetbalvereniging geen klagen. In het algemeen realiseren onze begeleiders en spelers zich bijzonder goed dat correct gedrag in en rond het veld uiteindelijk leidt tot meer plezier in de sport. Het op een sportieve en succesvolle manier spelen van het voetbalspelletje levert vaak ook nog eens een goede pers op.

Weekblad de Brug, Lokaal 7 en het sportkatern van het Brabants Dagblad besteden regelmatig aandacht aan de verrichtingen van onze teams (in het bijzonder die van onze vaandeldragers) of aan bijzondere activiteiten rondom onze voetbalvereniging. Ook vraaggesprekjes met onze leden of extra aandacht voor sponsoren leveren mooie publiciteit op voor onze voetbalclub. Alle bij onze vereniging betrokken mensen zullen er prat op gaan dat onze leden de naam van “hun”clubje op een positieve manier uitgedragen.

Hopelijk zal dat komende zondag ook het geval zijn! De wedstrijd Den Dungen 1 – Hedel 1 is door het Brabants Dagblad namelijk uitgeroepen tot “wedstrijd van de week” en dat betekent dat de verrichtingen van onze hoofdmacht maandag a.s. prominent in beeld gebracht worden.

We hopen van ganser harte dat de krant dan kan berichten dat Den Dungen de volle buit in huis gehouden heeft!

Terug naar het overzicht