•  

Uitbreiding paramedische zorg.

Onze vereniging is voor het seizoen 2009-2010 wederom een samenwerking aangegaan met Topfysiotherapie Bart van Lith. Dit is de praktijk die bijna 40 jaar geleden door Bart van Lith te Hintham is opgericht en ondertussen door onder andere zijn dochter Sascha gerund wordt.

2 van de 10 fysiotherapeuten die er werken zijn direct verbonden aan voetbalvereniging Den Dungen.

We stellen ze even voor:

• Martijn van Raamsdonk: fysiotherapeut en professional Master manuele therapie.

• Jaap Wonders: fysiotherapeut

Speciaal voor de jeugd en de spelers van de lagere teams zal er vanaf 6 oktober a.s. voortaan elke dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur een inloopspreekuur gehouden worden. Verzorger Chris van de Veeken blijft uiteraard gewoon actief, maar hij kan op deze manier zijn aandacht vooral richten op de selectie van 1,2 en 3. Jaap Wonders –ons allen wel bekend- zal het spreekuur op dinsdag verzorgen.

Spelers die zich met een blessure willen melden, worden verzocht vooraf contact op te nemen met Jaap of Martijn om een afspraak te maken.

Email: jaap@fysiovanlith.nl Telefoon: 06-25392428

Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met Martijn van Raamsdonk, Topfysiotherapie van Lith. 06-50666745 of martijn@fysiovanlith.nl

Binnenkort zal er in de verschillende leidersbijeenkomsten aandacht worden besteed aan de paramedische zorg binnen RKVV Den Dungen.

Terug naar het overzicht