•  

Kampioenen trotseren slechte weer.

De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de omstandigheden waaronder gespeeld moest worden verre van ideaal waren. In het afgelopen weekend waren er zo her en der in de regio nog wat bespeelbare veldjes te bespeuren, maar al met al werd er maar een summier programma afgewerkt. Pikant detail: zowel senioren als junioren kregen verplichte rust, terwijl juist de pupillen de buien en de harde wind trotseerden om een wedstrijdje te spelen. Voor vier Dungense teams zal het slechte weer meer dan gecompenseerd zijn door het behaalde resultaat: D-2, E-4, E-6 en F-1 werden herfstkampioen. En het moet gezegd: de naam “herfst”kampioen was echt van toepassing!

Felicitaties voor de kampioenen, hun begeleiders en sponsoren. Het blijft natuurlijk hartstikke leuk om je na een serie wedstrijden de beste in je klasse te mogen noemen om daarmee het predicaat “kampioen” opgespeld te krijgen. Uiteraard werd in kleine kring met alle belanghebbenden dit mooie resultaat op gepaste wijze gevierd.

Alvorens we een inhaalprogramma af gaan werken, staan er nog twee reguliere competitieprogramma’s op de rol. Met daarin voor een aantal teams belangrijke ontmoetingen, waarbij winst van belang is. De pupillen hebben zaterdag vrijaf vanwege Sinterklaas, maar de junioren en senioren mogen –in tegenstelling tot vorig weekend- nu wel vol aan de bak, als de weergoden ons gunstig gezind zijn.

Terug naar het overzicht