•  

Verkiezing Sportman/sportvrouw van het jaar 2009.

Vorig jaar zijn we voor de eerste keer gestart met de verkiezing van de sportman/vrouw van het Jaar. Na het overlijden van clubicoon Theo van Vessem is ter ere van Theo een sportprijs naar hem vernoemd. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie konden alle aanwezigen hun stem uitbrengen op de drie genomineerden spelers Bart Tibosch, Guido Harms en John van de Donk. Saillant detail was, dat de genomineerde spelers allen keepers waren.

Na een mooie verkiezing werd uiteindelijk John van de Donk gekozen tot de Sportman van het Jaar 2008. De verkiezing sportman/vrouw van het jaar, wordt dit jaar gesponsord door onze Supportersclub. Het bestuur van de Supportersclub heeft namelijk laten weten dat men deze verkiezing graag wil ondersteunen en het een fantastisch initiatief te vinden.

Hoe worden personen genomineerd: Iedereen kan één persoon voordragen waarvan hij/zij vindt dat die persoon in het afgelopen jaar aan bovenstaande criteria heeft voldaan. Maak via de e-mail kenbaar wie jouw kandidaat is voor deze titel. Uit alle genomineerden zal een top 3 worden samengesteld op basis van de meeste nominaties. De top 3 wordt vanaf 1 januari 2010 gepubliceerd op onze website. Op zondag 3 januari kiezen de aanwezigen tijdens de nieuwjaarsreceptie de sportman/vrouw van het Jaar.

Algemene criteria;

- De genomineerde moet 16 jaar of ouder zijn,

- De genomineerde heeft afgelopen jaar of in het verleden een uitstekende sportprestatie geleverd,

- De genomineerde heeft zich sportief gedragen,

- De genomineerde is een voorbeeld voor anderen,

- De genomineerde moet lid zijn van de rkvv Den Dungen en deel uit maken van een sportteam, kader en/of begeleiding.

U kunt vanaf woensdag 9 december uw sportman/vrouw voordragen en doormailen naar e-mail adres: nevenactiviteiten@rkvvdendungen.nl. De termijn om te nomineren loopt tot 30 december. Daarom een oproep aan iedereen om actief mee te doen en uw sportman/vrouw voor te dragen.

Terug naar het overzicht