•  

Kerstborrel 17 december.

Nog 3 weken te gaan richting het nieuwe jaar 2010. De donkere dagen van december, zorgen vaak voor een romantische sfeer, door de vele Kerstverlichtingen, en iedereen maakt zich op voor de komende feestdagen.

Volgende week donderdag 17 december 2009 is het de laatste trainingsavond van dit jaar. Daarna gaan we als voetbalclub tijdelijk even met Kerstreces maar op zondag 3 januari tijdens de Nieuwjaarsreceptie gaat de voetbaltrein weer rijden.

Tijdens de Kerstborrel wil de commissie activiteiten graag het jaar in Kerststijl afsluiten en hoopt vele spelers, supporters en vrijwilligers te mogen begroeten in ons uiterst sfeervolle Clubhuis. Naast een welkomstdrankje in stijl, worden de aanwezige persoonlijk ontvangen door de Kerstman geassisteerd door enkel charmante Kerstvrouwen.

Omstreek 22.00 uur spelen we het spelletje “Kerstmutsje op - Kerstmutsje af” en wie wordt de winnaar van deze korte, maar spectaculaire sportquiz. Het wordt weer gezellig in ons clubhuis en daarom hopen we op een grote opkomst. Iedereen is van harte welkom, deze avond mag je niet missen.

Terug naar het overzicht