•  

Playbackavond vrijdag 29 januari 2010

Het aftellen is begonnen richting Playbackavond, vrijdag 29 januari 2010 a.s. aanvang 20.00 uur. Je kunt je nog steeds opgeven en zoals het er nu naar uitziet hebben we een record aan inschrijvingen. Het beloofd een groot spektakel te worden, wat nog nooit is vertoond. De avond is veranderd van opzet, we hebben namelijk een enthousiaste presentator die al weken bezig is met zijn voorbereidingen. Dit jaar hebben we een zeer deskundige jury, enkele bekend van het Dungense TONproaten, waarbij vooral humor de boventoon zal voeren. Er hebben zich al vele groepen met een act aangemeld en dit jaar zelfs eentje van buiten onze dorpsgrenzen. Het moet niet gekker worden?

De playbackavond staat volledig in het teken van de “Wintertijd” (wit) want daarmee wil de commissie nevenactiviteiten het gezellige clubhuis een mooie witte uitstraling geven. Daarom zou het een schitterend gezicht zijn wanneer al onze gasten zich deze avond, in hun allerbeste wit zouden kleden.

Opgeven kan nog, 06-53662699 maar wees er snel bij want anders moeten we je helaas teleurstellen? Deze 12e uitgave gaat een geweldig succes worden, deze avond mag je niet missen.

Dus dames en heren dresscode: Wit!

Commissie Nevenactiviteiten.

Terug naar het overzicht