•  

Het wordt weer spannend.

Als we de stand in de derde klasse C bekijken, mag –met oog voor de realiteit- vastgesteld worden dat er nog het nodige werk aan de winkel is om ons met het eerste elftal te handhaven.

Zou het weer net zo’n spannend slot worden als vorig jaar? We gaan het met zijn allen weer meebeleven door positief achter onze jongens te blijven staan en vertrouwen in een goede afloop te houden. Feit is wel dat de competitie waarin Den Dungen speelt sterker is dan tijdens het eerste jaar derde klasse. Een reden temeer om erin te blijven geloven, want we zijn tot dusver door geen enkele ploeg weggespeeld. Er zijn meer aanwijzingen die in het voordeel van ons eerste team spreken als het gaat om klassenbehoud. Zowel in technisch als tactisch opzicht is er groei geconstateerd. Bovendien valt er een toename in de mentale weerbaarheid van het jonge team waar te nemen.

De technische staf en begeleiders schuwen samen met de spelers het werk niet.

Iedereen is ervan overtuigd dat met de nodige inzet en met de voetbalkwaliteiten die we in huis hebben, er nog goede resultaten gaan volgen. Door het noodgedwongen gemis van enkele ervaren sleutelfiguren komt nu een zwaardere last op de schouders van een stel jongelingen.

Het is knap te zien hoe zij hun verantwoordelijkheid nemen en samen met u allen op weg gaan naar een spannend – en hopelijk- gunstig competitieslot.

Terug naar het overzicht