•  

Een spoedig herstel toegewenst!

Hoe onaangenaam moet het niet gevoeld hebben voor onze actieve voetballers, toen na een (te lange) winterpauze op zondag 21 maart j.l. weer wedstrijden vanwege overvloedige regenval geannuleerd moesten worden. Weliswaar pure overmacht, maar wel om een beetje mismoedig van te worden. Nou kunnen al diegenen die met veel bezieling het voetbalterrein op wilden, maar verplichte rust kregen, zich troosten met de gedachte dat de competitie toch echt uitgespeeld wordt en er- zo nodig- avonden beschikbaar zijn om het voetbalspel alsnog te beoefenen.

Dat ligt anders voor leden van onze vereniging die door ziekte of blessures noodgedwongen aan de kant staan. Het is bekend dat sommige voetballers vanwege zware blessures, chirurgische ingrepen of een langzaam vorderend ziekteproces dit seizoen waarschijnlijk helemaal niet meer aan spelen toekomen. En dat is echt vervelend. Gelukkig huldigen wij binnen onze vereniging de afspraak dat ook geblesseerde spelers de nodige aandacht krijgen van begeleiders en medespelers. Als je niet actief kunt sporten en alleen maar vanaf de zijlijn mag toekijken, dien je door de opstelling van je ploegmaten op zijn minst toch het gevoel te krijgen er bij te horen.

Wij wensen alle leden die te maken hebben met tegenslag vanwege kwetsuren een spoedig herstel toe. Sterkte met de revalidatie en blijf in positieve zin hopen op betere tijden!

Terug naar het overzicht