•  

De eindsprint.

We gaan ons met zijn allen al weer opmaken voor het slot van de competitie 2009/2010. Ons gevoel zegt dat we nog maar net uit onze winterslaap zijn. De te lange onderbreking van de competitie vanwege sneeuw, vorst en regen doet vermoeden dat het eind van het seizoen nog heel ver weg is. Toch is niets minder waar.

Net na aanvang van de zomertijd slaan we deze week de kalender van het jaar 2010 al weer om naar de maand april en dat betekent per definitie dat we aan de laatste serie voetbalwedstrijden gaan beginnen. Spelers en begeleiders werpen nog eens een blik op de ranglijst om de kansen op een ereplaats in te schatten of om te bekijken hoe het onheil tegen degradatie afgewend kan worden. Of je nu titelaspiraties hebt of om klassenbehoud speelt, het blijft een uitdaging om eensgezind de schouders eronder te zetten en in teamverband tot resultaat te komen. Alle teams wensen we succes in de laatste stappen op weg naar een ereplaats. Niemand hoeft zich achteraf verwijten te maken voor een mindere prestatie, als je ook weet er alles aan gedaan te hebben. Met een goede voorbereiding, met inzet, overtuiging en zelfvertrouwen kom je een heel eind! In dat verband zijn we uiteraard zeer benieuwd naar de prestaties van onze vaandeldragers.

Het jonge Dungense eerste elftal staat de komende periode voor een krachtproef om tegen de naaste concurrenten de nacompetitie te ontlopen. We rekenen erop dat de goede teamprestatie van de laatste weken zal leiden tot een succesvolle eindsprint. Succes!

Terug naar het overzicht