•  

Kampioenaspiraties en degradatiezorgen.

We zijn aanbeland in de beslissende fase van de competitie. Met nog 2 of 3 speelronden te gaan, zullen begeleiders en teams de balans opmaken, de standenlijst nog eens napluizen en speculeren over het te behalen eindresultaat. Soms zijn de verschillen erg klein en is pas in de laatste wedstrijd bekend of uiteindelijk het behaalde resultaat aan de verwachtingen voldoet.

Speciaal voor de teams die over een minder florissante positie in de rangschikking beschikken, geldt uiteraard dat men zich nog even zorgen maakt of het vege lijf gered kan worden. Wanneer het degradatiespook op de loer ligt, rest je niets anders dan de rust te bewaren en je stinkende best te doen voor je team. Meer doen dan je best, is niet mogelijk! Bij een onverhoopte tegenslag hoef je dan jezelf niets te verwijten.

Minder zorgen, maar wellicht evenveel (gezonde) spanning levert vaak een naderend kampioenschap op, vooral bij de jeugdteams. De F-1 en E-2 zijn kandidaat om eerste te worden in hun klasse. Mocht het zover komen, dan zijn uiteraard alle belanghebbenden van harte welkom om dit samen met spelers en begeleiders te vieren. Ook de ervaren mannen van Den Dungen 4 hebben kampioenaspiraties. Zelfverzekerd en vol vertrouwen op een goede afloop heeft men het feestprogramma voor de voorlaatste wedstrijddag alvast samengesteld!.

Terug naar het overzicht