•  

Op weg naar het einde van het seizoen.

Terwijl delen van de bevolking nu al in de weer zijn om hun oranje prularia voor de dag te halen in verband met het naderend Wereldkampioenschap Voetbal (van 11 juni tot 11 juli) zijn wij in eigen kring vooral druk om het seizoen 2009/2010 ordentelijk en succesvol af te sluiten.

De komende weken gaan onze teams de laatste reguliere competitiewedstrijden afwerken. Een eervolle vermelding is hierbij nu al weggelegd voor onze F-1 pupillen, die zaterdag jongstleden het kampioenschap behaalden en dat op een gezellige wijze vierden. Spelers en begeleiding van harte gefeliciteerd! Voor zover nu bekend gaat alleen het vierde elftal nog met een kampioenschap aan de haal, terwijl het eerste elftal er alles aan gaat doen om via de nacompetitie ervoor te zorgen dat we ook in het volgend seizoen in de derde klasse spelen.

Voor alle teams staan er de komende weken de seizoensafsluitingen op de rol. Onze uiterst actieve nevenactiviteitencommissie zal de zaken weer in goede banen leiden. Het is sowieso goed het nieuws rondom de activiteiten in de gaten te houden, want zoals vanouds valt er in de maand mei nog van alles te beleven bij onze voetbalclub.

Nu het einde van het seizoen in zicht is, bekijken we van week tot week of er nog een clubblad uitgebracht gaat worden. Inzenders van kopie worden verzocht deze week de redactie te voorzien van de berichten die nog van belang zijn voor het lopende seizoen.

Terug naar het overzicht