•  

Bijpraten tijdens de jaarvergadering.

In veel verenigingsstatuten is bepaald dat het bestuur geacht wordt minimaal één keer per jaar rekening en verantwoording af te leggen over het gevoerde beleid in het voorbije seizoen. Ook bij onze voetbalvereniging wordt jaarlijks rond deze tijd de algemene ledenvergadering gehouden. Dit keer op 1 november a.s. om 20.00 uur.

In de vorige Groen Witter en op de website treffen de leden de uitnodiging en de agenda aan. Deze week worden de notulen van de vorige vergadering en het jaarverslag gepubliceerd. Naast de verplicht af te werken agendapunten (waaronder financiën en bestuursverkiezing) biedt de jaarvergadering ook de mogelijkheid om even bij te praten over bijvoorbeeld het nieuwe sportpark. Is nou met zekerheid te zeggen dat onze vereniging gaat verkassen? Op welke termijn voetballen we op een ander sportpark? Gaan we nou wel of geen kunstgrasvelden krijgen? Hoe verloopt de samenwerking met de andere verenigingen die ook een plaatsje krijgen toebedeeld in het plan Jacobskamp? Allemaal vragen waar we bij het agendapunt “nieuw sportpark” aan de hand van een geactualiseerde situatieschets antwoorden op proberen te gaan geven.

Maar we zijn ook benieuwd naar de mening van onze leden en kaderleden. Uiteindelijk zijn zij straks de gebruikers van de velden en de gebouwen. Wie weet komen er nog suggesties en goede ideeën die we mee kunnen nemen alvorens het voorliggende concept definitief wordt vastgesteld. Reacties van leden zijn sowieso welkom tijdens een jaarvergadering. Niet dat we door het jaar heen geen rekening zouden houden met op- en of aanmerkingen. Integendeel zelfs. Eenieder die een positieve bijdrage wil leveren aan het door het bestuur vastgestelde en door de commissies uitgevoerde beleid wordt uitgenodigd zijn of haar mening hierop te geven.

Zoals gezegd: dat mag altijd, maar zeker tijdens de vergadering van maandag a.s. waar we elkaar weer volledig informeren hoe de vlag erbij hangt bij RKVV Den Dungen. Welkom allemaal!

Terug naar het overzicht