•  

Verkiezing Sportman/sportvrouw 2010.

In 2008 zijn we gestart met de verkiezing van de sportman/vrouw van het Jaar.

Na het overlijden van clubicoon Theo van Vessem is ter ere van Theo een sportprijs naar hem vernoemd. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie kunnen alle aanwezigen hun stem uitbrengen op de drie meest genomineerden spelers / speelster. Afgelopen jaar werd na een mooie verkiezing uiteindelijk Claus Spierings gekozen tot Sportman van het Jaar 2009. Claus volgde daarmee

John van de Donk op die de prijs won in 2008.

De verkiezing sportman/vrouw van het jaar, wordt dit jaar wederom gesponsord door onze Supportersclub. Het bestuur van de Supportersclub heeft namelijk laten weten dat men deze verkiezing graag ieder jaar wil ondersteunen.

Hoe worden personen genomineerd: Iedereen kan één persoon voordragen waarvan hij/zij vindt dat die persoon in het afgelopen jaar aan de onderstaande criteria heeft voldaan.

Maak via de e-mail kenbaar wie jouw kandidaat is voor deze titel. Uit de genomineerden zal een top 3 worden samengesteld op basis van de meeste nominaties. De top 3 wordt vanaf 2 januari 2011 gepubliceerd op onze website. Op zondag 9 januari kiezen de aanwezigen tijdens de nieuwjaarsreceptie de sportman/vrouw van het Jaar.

Algemene criteria;

- De genomineerde moet 16 jaar of ouder zijn,

- De genomineerde heeft afgelopen jaar en / of in het verleden een uitstekende sportprestatie geleverd,

- De genomineerde heeft zich sportief gedragen,

- De genomineerde is een voorbeeld voor anderen, zijn team en de club,

- De genomineerde moet lid zijn van de RKVV Den Dungen en deel uit maken van een sportteam, kader en/of begeleiding.

Oproep aan alle teams, spelers, leiders, om mee te doen met de sportman /vrouw verkiezing 2010. Wellicht is er iemand in jullie team die een grote pluim verdient. Iemand die bijvoorbeeld zich altijd netjes gedraagt, op of langs het veld, sportief is ingesteld, op zijn/haar niveau altijd zijn beste beentje voorzet, positief is ingesteld etc.

Ken jij zo iemand? Geef dan zo spoedig mogelijk zijn naam door en hopelijk wordt deze persoon dan gekozen tot sportman/vrouw

van het jaar.

Je kunt vanaf woensdag 9 december je keuze doormailen naar: nevenactiviteiten@rkvvdendungen.nl. De termijn om te nomineren loopt tot 31 december 2010.

Terug naar het overzicht