•  

Voorverkoop Tonproaten in een driekoningen-ambiance.

Op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 februari stappen 9 tonproaters in de ton en zullen weer verrassend, scherp, gevat, maar vooral gezellig hun verzamelde anekdotes ten gehore brengen. Het feest begint dit jaar al tijdens de voorverkoop op donderdag 6 januari.

De organisatie, carnavalsclub Ut Moes Mar Us en de tonproaters willen van de voorverkoop een happening maken. Zij verwelkomen de mensen op een speciale manier. In de zaal van Boer Goossens en mogelijk ook al buiten wordt de kaartkoper ontvangen in een levende maar vooral levendige kerststal.

Om exact 19.00 uur gaan de deuren open. U volgt de “sterren” en kunt een praatje maken, zelfs met het kindeke in de kribbe of met de os, kameel of een van de zangers en engelen. Gezelligheid kent tijd. Tot 21.00 uur bent u welkom want dan heeft moeder en kind weer rust nodig.

Korting voor speciale mensen

De organisatie en tonproaters willen niet discrimineren maar hebben dit jaar een presentje voor een aantal bezoekers van de levende kerststal. Ouderen met een 65+ pas en jongeren, in het bezit van een ov-jaarkaart, krijgen voor de donderdagavond een korting van €.1,50 op hun toegangskaart. Maar ook mensen die in februari 2011 11, 22, 33, 44 of 55 jaar getrouwd zijn krijgen deze korting wanneer ze kiezen voor de donderdagavond. Ze moeten natuurlijk wel even een bewijs overleggen.

De toegangsprijs voor Tonproaten 2011 is ongewijzigd gebleven, €. 9,- per persoon. Per persoon kunnen maximaal acht kaarten gekocht worden.

Vanaf 7 januari zijn de resterende kaarten te koop bij DIO Groenendaal en Dija Fashion, beide gevestigd aan het Maaskantje.

Actuele informatie over Tonproaten Den Dungen vindt u op www.tonproaten.nl

Meer informatie: http://www.tonproaten.nl

Terug naar het overzicht