•  

Winterstop

Het is winter als nooit tevoren en dus kunnen we dit keer met recht spreken van “de winterstop”! De jaarlijkse onderbreking rond de jaarovergang is ingegaan. Bij onze club werd op de laatste officiële speeldag voor een aantrekkelijk alternatief programma gezorgd. Dat de activiteiten zich binnen afspeelden en behalve sport ook muzikale ontspanning bracht, deed menigeen goed. Als vanouds zal onze nevenactiviteitencommissie tijdens de weken dat er niet gevoetbald en getraind wordt voor alle doelgroepen een aantrekkelijk activiteitenprogramma verzorgen. Zowel in de Groen Witter als op de website vinden de deelnemers de juiste informatie. Dat geldt ook voor de hervatting van training en wedstrijden. De selectie wordt afzonderlijk geïnformeerd, maar voor de lagere senioren en de jeugd willen we de trainingen graag hervatten in de week van 10 januari 2011.

Nieuwjaarsreceptie

Op zondag 9 januari 2011 hopen we u persoonlijk de hand te drukken om u alle goeds toe te wensen voor het nieuwe jaar. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst zal zoals gebruikelijk de sportman van het jaar gekozen worden en de huldiging van jubilarissen plaatsvinden. Voor het nadere Kerstfeest wensen we u prettige en zinvolle dagen toe. Alvast een fijne jaarwisseling en een goed begin van 2011!

Volgende Groen Witter

Voor zover wij nu kunnen overzien, zal het eerstvolgende clubblad verschijnen in het nieuwe jaar in de week van 17 januari of 24 januari. Uiteraard wordt op de website alle actuele informatie vermeld van wedstrijden, trainingen en afgelastingen.

Terug naar het overzicht