•  

Guido Harms: Sportman 2010

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie is Guido Harms gekozen tot Sportman van het jaar 2010. Guido kreeg van de aanwezigen de meeste stemmen en bleef de andere genomineerden Hans van Lieshout en Rita van der Aa ruimschoots voor. Guido kreeg naast mooie woorden, een bos bloemen en de “Theo van Vessem trofee” overhandigt door de voorzitter van de supportersclub Hans Heesakkers.

Guido was voor de tweede keer genomineerd voor deze sportprijs, maar moest twee jaar geleden (2008) nog de eer aan John van de Donk laten. Guido Harms is op dit moment keeper bij de selectie maar heeft de gehele jeugdopleiding bij rkvv Den Dungen doorlopen en voornamelijk gekeept in de standaard jeugdelftallen. Hij is op 18 jarige leeftijd in de selectie terecht gekomen en speelt daar alweer 10 jaar. Guido is actief geweest in de sponsorcommissie en traint ook de jeugdkeepers in zijn vrije uren. Hij was wederom door de supporters genomineerd vanwege zijn positieve uitstraling, inzet en sportiviteit. Als keeper wordt hij geprezen om zijn goede reflexen, hij is een sterke lijnkeeper en daarnaast is hij een sportief voorbeeld voor anderen.

Guido is in hun ogen dan ook de ideale opvolger van Claus Spierings (2009) en daarom werd hij gekozen tot “Sportman van het jaar 2010”.

Terug naar het overzicht