•  

Verslag activiteiten winterstop

Zaalvoetbaltoernooi

Twee dagen lang is Sporthal de Misse het domein geweest van onze voetbalvereniging. In een groots opgezet toernooi werden in maar liefst 12 verschillende categorieën een groot aantal voetbalwedstrijden afgewerkt in een vlot tempo. Tijdens het verloop van het toernooi waren er voldoende enthousiaste leiders - trainers aanwezig om de wedstrijden te begeleiden en daarvoor dank. Ook de seniorenleden en selectiespelers waren wederom van de partij en zij mochten hun voetbalkunsten vertonen tussen 18.00 en 21.00 uur. Maar liefst 245 actieve deelnemers mochten we over deze 2 dagen begroeten. Een geweldig aantal waar we trots op zijn. De geluiden die we hebben opgevangen waren zeer positief en daarom zal dit zaaltoernooi in deze opzet zeker voorgezet gaan worden. Ter afsluiting na 2 dagen zaalvoetbal het traditionele jeugdleiders onderonsje wat daarna gezellig is afgesloten in De Misse

Zwemmen Tongelreep

Een grote rkvv delegatie van maar liefst 67 deelnemers inclusief leiding vertrokken deze zaterdagochtend opgetogen naar het enige Brabantse Zwemparadijs Tongelreep te Eindhoven. Omstreeks 10.15 uur namen onze jeugdspelers van de E en D pupillen bezit van het subtropische zwembad en hebben de regie die dag niet meer uit handen gegeven. De groep heeft zich prima vermaakt, alsook het aanwezige jeugdkader. Badmeester Anja en Patricia waren tevreden over het verloop van de dag.

Hemelrijk

Onze mini’s en F-spelertjes vertrokken op hetzelfde tijdstip naar Volkel om alweer voor de zevende keer een bezoek te brengen aan het speelparadijs Hemelrijk. Maar liefst 40 deelnemers telde de groep en eenmaal aangekomen in de verwarmde speelhal was er geen houden meer aan. De kinderen vermaakte zich opperbest en omstreeks het middaguur zat de gehele groep binnen gezellig een frietje te eten. Omstreeks 14.30 uur werd de schade opgemaakt. Met slecht 2 kleine bulten rijker keerde de groep voldaan huiswaarts. De beide dames Jeannette en Marie-Jose waren tevreden en kunnen terugzien op een erg gezellige dag.

Terug naar het overzicht