•  

Weer aan de slag!

Na de gezellige en goed bezochte nieuwjaarsreceptie kwam in het eerste voetbalweekend van het nieuwe jaar de zaak weer schoorvoetend op gang. Lang niet alle geplande inhaal- en bekerwedstrijden konden doorgang vinden, maar de constatering dat onze voetbalorganisatie weer draaiende is, zorgde alleen al voor opluchting.

Niet dat er in de voorliggende voetballoze periode niets te beleven viel bij onze club. Integendeel zelfs. Er waren als vanouds volop nevenactiviteiten en daar waar trainingen en wedstrijden geen doorgang konden vinden, werd naarstig op zoek gegaan naar alternatieven. Uiteraard laaide ook de discussie over de zinvolheid van de verplichte winterperiode weer op. Daar waar de een kiest voor duidelijkheid in de vorm van een maandenlange onderbreking, breekt de ander een lans voor zoveel mogelijk wedstrijden en trainingen als het weer dat toelaat.

Op dit moment echter minder relevant, want we richten ons op een volledig wedstrijdprogramma voor komend weekend en hopen ons dan weer echt met voetbal –zowel trappend tegen de bal, als aanmoedigend langs de lijn- bezig te gaan houden. De officiële winterpauze zit er op, hetgeen overigens niet betekent dat ook Koning Winter zijn biezen gepakt heeft. Met (winterse) weersomstandigheden zal rondom wedstrijden en trainingen de komende tijd nog volop rekening gehouden moeten worden, maar we tellen af en hopen van jong tot oud weer zo snel mogelijk in het ritme te geraken voor onze wekelijkse potjes voetbal.

Ook in het nieuwe jaar wensen we daar al onze groen-witten veel plezier en succes bij!

Terug naar het overzicht