•  

Vrijdag 28 januari Playbackavond.

Playbackavond 28 januari ‘11 Aanvang 20.00 uur

Commissie Nevenactiviteiten organiseert in samenwerking met Clubhuis De Lange Jan op vrijdag 28 januari a.s. een grandioze Play Back avond voor al haar leden, sponsors en supporters. Gekozen is voor het thema “Wintertijd” (wit) want daarmee wil de organisatie het gezellige clubhuis een andere uitstraling geven en het jaargetij Winter onderstrepen.

Ongeveer 10 verschillende playback acts gaan een gooi doen naar de supergrote wisseltrofee die momenteel nog in handen is van het 10e (Hemke en zijn team). Een witte Winterse ambiance, een deskundige jury, een enthousiaste presentator en enkele hartverwarmende acts zullen er voor gaan zorgen dat deze 13e uitgave een geweldig succes zal worden. Met dank aan de uitbater van Clubhuis De Lange Jan die door sponsoring, deze avond mede mogelijk heeft gemaakt.

Daarom: deze avond mag je niet missen en wij verzoeken iedereen om in het “wit” gekleed te komen maar vooral op tijd aanwezig te zijn i.v.m. het drukke avondprogramma. Je kunt je nog opgeven voor deze avond bij Dennie vd Pas.

Dresscode : Wit

Commissie Nevenactiviteiten.

Terug naar het overzicht