•  

Digitaal adverteren bij RKVV Den Dungen

Het is vanaf januari mogelijk om te adverteren bij RKVV Den Dungen via de website en het plasmascherm in de sportkantine. Door gebruik te maken van deze digitale varianten qua adverteren kunt u een groot publiek bereiken voor uw eigen bedrijf en website.

Wekelijks wordt de website van RKVV Den Dungen door meer dan 1000 bezoekers bezocht. De bezoekers zijn hoofdzakelijk afkomstig uit de regio De Meierij. In de vorm van een banner kunt u uw bedrijf promoten. Uw bedrijfslogo als banner zorgt voor een directe link naar uw eigen website. De website van RKVV Den Dungen wordt uitgebreid, zodat op specifieke pagina’s ruimte beschikbaar komt voor uw bedrijfslogo.

Wilt u een uitgebreide presentatie van uw bedrijf en dienst? Hiervoor is het plasmascherm in de sportkantine De Lange Jan het geschikte medium. Ook een video presentatie is hierbij mogelijk.

Kosten:

o De kosten voor een banner op de homepage bedraagt €75,- per seizoen.

o De kosten voor een banner op specifieke pagina bedraagt €75,- per seizoen.

o Bedrijfspresentatie op digital scherm: €125,- per seizoen. Eenmalige aanmaakkosten €25,-

Interesse in deze nieuwe vormen van adverteren bij RKVV Den Dungen? Neem dan contact op met uw account manager of Michiel Kaarsgaren (tel: 06-11169474, of sponsorcommissie@rkvvdendungen.nl)

Terug naar het overzicht