•  

Op naar het nieuwe sportpark in 2013!

Binnen RKVV Den Dungen staat op dit moment alles in het teken van het nieuwe sportpark. Het bestuur, de activiteitencommissie, de sponsorcommissie en een speciaal ingestelde werkgroep “Bouw”zijn druk bezig met de overgang naar het nieuwe sportpark.

Nieuw Sportpark

De afgelopen jaren is door gemeente Sint Michielsgestel het bestemmingsplan voor het gebied Jacobskamp (Tennispad, Paterstraat, Hooidonksestraat) ontwikkeld wat er toe heeft geleid dat in 2012 nog begonnen kon worden met de realisatie van een nieuw centraal buitensportcomplex met aansluitend woningbouwontwikkeling. Samen met de damesvoetbal, welke inmiddels al is geïntegreerd in RKVV Den Dungen en de korfbalvereniging zal medio 2013 een geheel vernieuwde sportaccommodatie in gebruik worden genomen aan de Paterstraat/Hooidonksestraat. Bij de aanleg van velden en de bouw en inrichting van gebouwen wordt door de sportverenigingen gestreefd naar samenwerking met ondernemers. Een prachtig project dat primair moet voorzien in de sportbehoefte van vele honderden sporters, maar uiteraard ook interessante mogelijkheden biedt voor sponsors.

Sponsorbeleid

Voor een voetbalvereniging als RKVV Den Dungen blijft het van groot belang sponsors aan zich te binden en ervoor te zorgen dat hierin continuïteit geboden kan worden. Een in 2008 ontwikkeld nieuw sponsorbeleid heeft er de afgelopen jaren aan bijgedragen om de relatie met de bestaande sponsoren te verbeteren en uit te bouwen. Ook heeft men een aantal nieuwe sponsors aan de club weten te binden. De toverwoorden hierbij zijn “aandacht en afspraken nakomen”.

Als een sponsor aandacht krijgt, gewaardeerd wordt en het gevoel heeft een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de club, en de gemaakte afspraken worden nagekomen, dan zal hij de club blijven steunen. Hierin heeft de sponsorcommissie de laatste jaren veel geïnvesteerd. Zo heeft iedere sponsor een eigen accountmanager waar hij voor alle zaken terecht kan, krijgt hij 2 seizoenkaarten en is er een jaarlijkse sponsoravond. Naast een aantal vaste sponsorpakketten is er ook sponsoring op maat, waarbij samen met de sponsor naar de juiste mogelijkheid van sponsoring wordt gezocht.

In verband met de toekomstige ingebruikname van het nieuwe sportpark worden er initiatieven genomen om voor bestaande als potentiële sponsors nieuwe sponsorpakketten te ontwikkelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van alle beschikbare audio visuele en digitale media.

Resultaat

Ook afgelopen jaar liep er een aantal kledingcontracten af en moest er voor een 3 tal elftallen een nieuwe sponsor worden gezocht. Voor de sponsorcommissie de uitdaging om ervoor te zorgen dat alle elftallen bij aanvang van het seizoen 2012-2013 in het nieuw gestoken zouden worden. Met deze opdracht had de sponsorcommissie een stevige klus te klaren, zeker gezien de economisch mindere tijden. Mede dankzij de goede relatie met een grote groep sponsors, is het de commissie wederom gelukt voor alle elftallen een kledingsponsor te vinden. Daarnaast werden ook nog verschillende nieuwe reclamebordsponsors en adverteerders binnen gehaald.

Informatie

Om de overgang naar het nieuwe sportpark zo goed mogelijk te laten verlopen en iedereen die betrokken is bij de club op een goede manier te informeren over het nieuwe sportpark, organiseert RKVV Den Dungen op zaterdag 26 januari 2013 een inloopdag. Deze zal worden gehouden van 10.00 tot 17.00 uur in de kantine van RKVV Den Dungen aan de Jacobskamp. Informatie hierover zullen de leden, supporters, sponsors en andere belangstellenden binnenkort ontvangen.

RKVV Den Dungen heeft er alle vertrouwen in dat de sponsorcommissie ook de komende jaren op dezelfde enthousiaste en professionele wijze haar (vrijwilligers)werk blijft verrichten. De voetbalclub en haar sponsors varen er wel bij!

Tevens willen wij van de gelegenheid gebruik maken om onze sponsoren te bedanken voor hun steun van de afgelopen jaren en iedereen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2013 toe te wensen.

Bestuur en Sponsorcommissie RKVV Den Dungen.

Nieuwe kledingsponsors 2012/2013:

Junioren:

A1; Gebr. van den Akker Bestratingen

B1; Stucadoor- en Afbouwbedrijf Schouten BV

C1; Family Capital Management

C3; Pelikaan Performance Advies

Meisjes Junioren; Fibre Networks en SynetiX

Pupillen:

D1; High 4 Commercieel Adviesburo

Mini’s ; BCS HRM & Salarisadministratie

Senioren:

Dames 1; Koopman van Steijn Advocaten

Terug naar het overzicht